top of page
Bedrijfscoaching, trajecten, welzijn, business, ziekteverzuim, re-integratie. revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement

Bedrijven

"Het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin het welzijn van werknemers wordt bevorderd, is een essentiële factor voor bedrijven die streven naar langdurig succes."

- Sheryl Sandberg

Bedrijfscoaching en Trajecten

Coaching, opstellingen, trajecten kunnen goed worden ingezet om bedrijven te ondersteunen bij ziekteverzuim. Deze benaderingen kunnen helpen bij het aanpakken van de onderliggende oorzaken van verzuim en het bevorderen van het welzijn van medewerkers.

 

Dit kan helpen bij het voorkomen van burn-out, het verminderen van angst en depressie en het bevorderen van een gezonde werk-privébalans. Ook inzetbaar bij het identificeren van hun sterke punten, het ontdekken van hun passies en doelen, en het vergroten van hun zelfvertrouwen en motivatie. Dit kan bijdragen aan een groter gevoel van voldoening en betrokkenheid bij het werk, wat kan leiden tot een lager ziekteverzuim.

Belangrijk is te kijken wat een medewerker nodig heeft op dat moment en ik combineer daarom ook lichaamswerk en coaching. Samen kunnen we bespreken op welke manier ik ingezet kan worden, of het nu intern is binnen het bedrijf, bij de medewerker thuis of in mijn eigen praktijk. 

Mogelijkheden

1

Coaching Preventief

Door individuele coaching en persoonlijke ontwikkeling kunnen medewerkers begeleiding krijgen bij het omgaan met stress, het verbeteren van hun mentale veerkracht en het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën.

2

Coaching bij Klachten

Als je medewerker te kampen heeft met een burn-out, (chronische) pijnklachten of overmatige stress, kan ik begeleiding bieden door middel van coaching. Mijn aanpak is holistisch en richt zich op verschillende aspecten. Onder het gedeelte 'Coaching' kun je meer informatie vinden.

3

Trajecten

Trajecten kunnen effectief zijn bij medewerkers die kampen met chronische (pijn)klachten die hun werkprestaties en welzijn beïnvloeden. Wellicht zitten ze al langdurig thuis.

Door het aanpakken van de onderliggende oorzaken van pijn en het bevorderen van herstel en genezing, kunnen medewerkers hun pijn verminderen en hun functioneren op het werk verbeteren.

Onder Pijn reset Methode en onder trajecten zie je hoe een traject eruit kan zien. Overigens is dit geheel op maat en in overleg aan te passen. 

Medewerkers zullen wel echt met commitment aan de slag moeten gaan dus vooraf kijk ik of iemand geschikt is of dat we een andere oplossing kunnen bedenken,

4

Lichaamswerk & Coaching

Lichaamswerk omvat verschillende benaderingen die gericht zijn op het herstellen van het evenwicht en de harmonie in het lichaam, geest en emoties. Dit kan onder meer massagetherapie, stoelmassage, ademwerk, mindfulness en bewegingstechnieken omvatten.

Mooi in te zetten met coaching en emotiewerk.

5

Workshops  / Lezingen

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken omtrent het bespreken van een specifiek thema of onderwerp in een groep.

Wat we kunnen bespreken is

  • Interne inzetbaarheid: Ik kan op een vaste dag en tijd aanwezig zijn op het bedrijf, zodat medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot mijn diensten. 

  • Externe inzetbaarheid: Medewerkers kunnen ervoor kiezen om naar mijn praktijk te komen.

 

Bij een traject zullen we samen beoordelen wat de meest geschikte aanpak is en welke constructie het beste werkt. Het traject omvat (thuis)opdrachten en de feedback kan plaatsvinden via online communicatie, e-mail of telefonisch. De live sessies kunnen in overleg bij mij, de cliënt of op een externe locatie plaatsvinden.

Hier vindt je meer informatie over de trajectencoaching en over De Pijn Reset Methode

Als je geïnteresseerd bent in de diensten die mijn bedrijf kan bieden, kun je contact met mij opnemen. Ik sta open voor het bespreken van de mogelijkheden en het afstemmen van mijn diensten op de behoeften van jouw bedrijf.

 

Mijn contact gegevens vindt je hieronder. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk te reageren, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. 

 

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe ik jouw bedrijf zou kunnen ondersteunen.

Weten of ik iets kan betekenen?
Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

Onder de andere tabs kan je meer informatie vinden over:

TrajectenOpstellingen | De Pijn Reset Methode | Coaching

bottom of page