top of page
revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement, about me

Je mag zijn wie je bent en zoals je bent
Met al je fouten en gebreken
Om te kunnen worden wie je in aanleg bent
Maar zoals je je wellicht nu nog niet kan vertonen

En je mag het worden
Op jouw wijze
En op jouw uur!

Over mij

Hallo, mijn naam is Kiki.

Ik ben een gedreven en gepassioneerde vrouw met een grote interesse om zowel mezelf als anderen weer lekker in hun vel te krijgen. Het gaat erom te weten wie je bent en wat je wilt, te reflecteren en bewust te worden van de mogelijkheden om onbelemmerd jezelf te kunnen zijn, want je kunt zoveel zelf!

Als creatieve geest ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om mijn ideeën en visie tot uiting te brengen. Sinds januari 2000 ben ik de trotse eigenaar van mijn bedrijf Carenetics®. Mijn achtergrond ligt in het geven van sportlessen, personal training en coaching op diverse vlakken, waaronder psychosomatische klachten, burn-out, depressie, (chronische) pijn- en stressklachten.

Ik ben MindBody Therapeut, Pijn Reset behandelaar, massage en lichaamstherapeut. Daarnaast ben ik ook psychosomatisch trainer, ademcoach, en bied ik (familie) opstellingen, mindfulness, body remembers trauma therapy (BRTT®) en trauma release breathwork (TRB®) aan.

about me, revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement

Door mijn eigen bagage en mijn verleden heb ik veel ervaring opgedaan en weet ik dat er naar het geheel gekeken moet worden. Wist ik jaren terug maar wat ik nu allemaal weet! Daarom ook mijn drijfveer om anderen te helpen en hen de tools te bieden voor een alomvattende totaalaanpak.

Zelf heb ik te maken gehad met chronische pijn en een burn-out, mede veroorzaakt door ongevallen, maar vooral achteraf gezien door onverwerkte trauma's en het idee van "niet zeuren, positief blijven en doorgaan". Ik wist niet dat "elke onverwerkte reactie in je lichaam trauma is." Langzaam maar zeker verloor ik zonder het zelf te beseffen de verbinding met mezelf.

Ik was een overbelaster, een pleaser, stond altijd voor anderen klaar, en ben als kind misbruikt geweest. Ik kan nog veel meer noemen, maar in de kern veegde ik dat vaak onder het tapijt en ging/moest gewoon doorgaan. Automatische piloot aan en niet zeuren, wat overigens een mooie overlevingstechniek kan zijn. Maar op een gegeven moment zegt je lichaam: "Nu is het klaar!" Toen ik echt uitgeput was en mijn batterij nog maar 2% à 3% was, en het me bijna mijn leven heeft gekost, heeft dat mijn ogen geopend. Ik had hulp nodig!

Helaas vond ik in de reguliere zorg niet echt een oplossing. Na diverse onderzoeken in het ziekenhuis kreeg ik het label "chronische pijn". Een pijnrevalidatietraject was hun advies en enige optie, waarbij eigenlijk werd gezegd: "Leer er maar mee leven". Dat was iets wat ik niet wilde en kon accepteren. Door mijn werk wist ik dat er meer moest zijn dan dit en dat mijn lichaam kon genezen. Ik wist alleen nog niet hoe!

Vanwege mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen om mezelf verder te ontwikkelen. Ik was vastberaden om pijnvrij te worden, te groeien en een positieve impact te maken. En dat is me gelukt!

Ik kwam in aanraking met het werk van Dr. Sarno, waardoor er nog meer deuren opengingen op het gebied van kennis en ontwikkeling. Ik volgde studies, las boeken, volgde cursussen, een opleiding en nog veel meer. Nu wil ik mijn kennis en expertise delen, zodat ook anderen "pijnvrij zichzelf kunnen zijn". Er lopen namelijk teveel mensen rond met onnodige (pijn)klachten of die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt.

Ik richt me niet (alleen) op het behandelen van symptomen, maar op het aanpakken van de kern!

Als behandelaar ben ik eerlijk, goed in luisteren, positief ingesteld, ga ik doelgericht aan de slag, denk ik oplossingsgericht en reflecteer ik en spiegel ik zodat jij je eigen inzichten kunt zien en krijgen.

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Samen kunnen we kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Als dat niet het geval is of als ik denk dat mijn programma niet geschikt voor jou is, zal ik hier eerlijk over zijn!

Warme groet,

Kiki

 

bottom of page