top of page

Start hier de oplossing van jou pijn!

Ben jij klaar om afscheid te nemen van de constante last van chronische pijn? Of spanningen in je lichaam? Het is tijd om niet langer te accepteren dat pijn je leven beheerst.

De controle terug, zodat je dagen niet langer beperkt worden en je weer kunt genieten van het leven zonder die voortdurende pijn. Of je nou chronische pijn hebt of streeft naar een diepere verbinding met jezelf. Belangrijk is weer dicht bij jezelf te komen en los te laten wat je niet meer dient. Wil je weten of dit voor jou mogelijk is? Vul dan direct de pijntest hieronder in! Na het invullen stuur ik jou de score, en op basis daarvan kun je beslissen of je een adviesgesprek wilt inplannen.

Als je worstelt met chronische pijnklachten, is het echt van belang dat er holistisch wordt gekeken. Dit doe ik in mijn trajecten met een MindBody aanpak. Ik kijk naar jouw unieke situatie, waarbij ik mijn eigen expertise combineer met de effectieve Pijn Reset Methode

Ik begrijp persoonlijk de impact van chronische pijn, waarbij mij verteld werd 'leer er maar mee leven.' Ik ben dankbaar dat ik mijn intuïtie volgde en dit niet accepteerde, want ik ben inmiddels pijnvrij, en dat gun ik jou ook!

Voor mij was het een flinke zoektocht en heb ik de puzzelstukken bij elkaar moeten zoeken, dit wil ik jou besparen door middel van een allesomvattende totaalaanpak, waarbij je niet naar diverse behandelaren hoeft.

Wil jij je pijn oplossen? Let’s find out if we can!

Warme groet,
Kiki Kemp

holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar

Lees hier een paar ervaringen van cliënten die jou voor gingen.

holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Pijn Reset Behandelaar, testimonials, review

"Vanwege chronische pijnklachten, overgehouden aan een blessure, ben ik gestart met het Pijnvrij Zijn Traject.

De blessure zelf was hersteld, maar de pijn bleef (bijna) altijd aanwezig. Voluit belasten met sporten gaf altijd een pijn reactie. Het traject heeft deze reactie helemaal weggenomen, wat veel rust en vertrouwen in mijn lichaam geeft. Daar ben ik zo dankbaar voor. Het gevoel dat dit mogelijk is geeft heel veel vertrouwen. Stress is bij mij nog wel een trigger, hierdoor zijn de klachten nog niet helemaal weg. Door mijn ervaringen met dit traject vertrouw ik erop dat ook dit uiteindelijk een kwestie is van tijd en blijven investeren in de oefeningen.

Het traject zelf was hard werken, soms confronterend, maar ook mooi en inspirerend door alle nieuwe inzichten.

Je hoofd, je lijf, je emoties, je overtuigingen: alles neem je onder de loep en verbind je met elkaar.

Supermotiverend werkt dat. De begeleiding van Kiki, met duidelijke uitleg en opbouwende feedback, was heel fijn.

Ze is superkundig en niet bang om een spiegel voor te houden. Ik voelde me bij haar in veilige handen.

Het is fijn dat je ook na het traject niet alleen staat en nog met vragen bij haar terecht kunt.

Laatst geweest voor de laatste follow-up sessie. Rustig en met nieuwe inspiratie weer de deur uit gelopen, heel blij mee."

- Heleen

Vul hieronder direct
de
Pijntest in

bottom of page