top of page

Start hier de oplossing van jou pijn?

Een diepere verbinding met jezelf | Terug in je kracht | Loslaten wat je niet meer dient

 Ben jij klaar om afscheid te nemen van de constante last van chronische pijn? Of de spanning in je lichaam? Het is tijd om niet langer te accepteren dat pijn je leven beheerst.

 

Bij chronische klachten, is het echt van belang dat er holistisch wordt gekeken. Dit doe ik in mijn trajecten en Empowerment sessies. Ik kijk naar jouw unieke situatie, waarbij ik mijn eigen expertise combineer met de effectieve Pijn Reset Methode.

Ik begrijp persoonlijk de impact van chronische pijn, waarbij mij verteld werd 'leer er maar mee leven.' Ik ben dankbaar dat ik mijn intuïtie volgde en dit niet accepteerde, want ik ben inmiddels pijnvrij, en dat gun ik jou ook!

Voor mij was het een flinke zoektocht en heb ik de puzzelstukken bij elkaar moeten zoeken, dit wil ik jou besparen door middel van een allesomvattende totaalaanpak, waarbij je niet naar diverse behandelaren hoeft.

In een vrijblijvend adviesgesprek wil ik echt graag weten wat jouw klachten zijn, wat je er al aan hebt gedaan, waar je tegenaan loopt en waar je graag over een paar weken van nu zou willen staan.

 

Ik leg mijn werkwijze uit en wat ik doe en samen kijken we of een traject voor jou geschikt is en of ik de juiste behandelaar voor jou ben. Als dit niet zo is, dan ben ik hier ook echt eerlijk in.

Is een traject nog net een brug te ver kunnen we ook kijken of we eerst starten met een kennismakingsessie, zodat je een impressie krijgt. Het is namelijk belangrijk dat als wij een traject aangaan, je met volle toewijding en goed gevoel wilt starten. 

Heb je geen pijnklachten, maar wil je wel een coaching consult aanvragen? Vul dan ook het onderstaande formulier in.

Ben jij klaar om te transformeren? Met jezelf aan de slag te gaan?

Geen symptomen bestrijden maar de oorzaak aanpakken!

Wil jij je pijn oplossen?
Let’s find out if we can!

adviesgesprek, revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement
Form
adviesgesprek, revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement

Vul onderstaand formulier in voor een adviesgesprek.
(Ik neem zo snel mogelijk contact met je op)

Dank je voor de aanvraag!

Lees hier een paar ervaringen van cliënten die jou voor gingen.

holistisch therapeut, pijnbestrijding, adviesgesprek, Carenetics, Pijnvrij, Pijn Reset Behandelaar, testimonials, review

"Vanwege chronische pijnklachten, overgehouden aan een blessure, ben ik gestart met het Pijnvrij Zijn Traject.

De blessure zelf was hersteld, maar de pijn bleef (bijna) altijd aanwezig. Voluit belasten met sporten gaf altijd een pijn reactie. Het traject heeft deze reactie helemaal weggenomen, wat veel rust en vertrouwen in mijn lichaam geeft. Daar ben ik zo dankbaar voor. Het gevoel dat dit mogelijk is geeft heel veel vertrouwen. Stress is bij mij nog wel een trigger, hierdoor zijn de klachten nog niet helemaal weg. Door mijn ervaringen met dit traject vertrouw ik erop dat ook dit uiteindelijk een kwestie is van tijd en blijven investeren in de oefeningen.

Het traject zelf was hard werken, soms confronterend, maar ook mooi en inspirerend door alle nieuwe inzichten.

Je hoofd, je lijf, je emoties, je overtuigingen: alles neem je onder de loep en verbind je met elkaar.

Supermotiverend werkt dat. De begeleiding van Kiki, met duidelijke uitleg en opbouwende feedback, was heel fijn.

Ze is superkundig en niet bang om een spiegel voor te houden. Ik voelde me bij haar in veilige handen.

Het is fijn dat je ook na het traject niet alleen staat en nog met vragen bij haar terecht kunt.

Laatst geweest voor de laatste follow-up sessie. Rustig en met nieuwe inspiratie weer de deur uit gelopen, heel blij mee."

- Heleen

bottom of page