top of page
Coach Nieuwegein, therapeut Nieuwegein, revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement, empowerment

Coaching

Coaching

Coaching kan effectief worden ingezet in verschillende situaties om jou te helpen dichterbij jezelf te komen. Hier zijn enkele gebieden waar coaching ondersteunend kan zijn:

  • Wanneer je vastloopt in het dagelijkse leven.

  • Als je merkt dat belemmerende patronen/gedachten je groei belemmeren.

  • Wanneer onverwerkte en/of onderdrukte emoties je welzijn beïnvloeden.

  • Bij het ervaren van klachten of spanningen die niet alleen fysiek zijn.

  • Als je verlangt naar inzicht en bewustwording.

  • Als je de connectie tussen je mind en body wilt versterken.

  • Bij stressklachten of als je wilt herstellen van een burn-out.

  • Als je kampt met chronische pijnklachten.

  • Als je doelen wilt stellen en werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

  • Wanneer je weer in verbinding met jezelf wilt komen.

Tijdens de coaching sessies zullen we samen kijken naar waar je tegenaan loopt en waar deze patronen, gedragingen of overtuigingen vandaan komen. Er zijn verschillende mogelijkheden om tot de kern te komen, zoals EFT, emotietherapie, innerlijk kindwerk, NLP, ademwerk, opstellingen en andere coaching technieken.

Wil jij weer volledig in je kracht staan? Het is tijd om verbinding te maken met jezelf, te luisteren naar je lichaam en je eigen kernwaarden, zodat je niet langer op de automatische piloot door blijft gaan.

Actief en kritisch naar jezelf kijken, oude patronen loslaten en nieuwe wegen bewandelen zijn essentieel om je beter te voelen. Ik kijk naar het geheel en naar waar jij staat, om je te helpen vooruit te komen. Mijn aanpak is oplossingsgericht en met een positieve instelling en ik kan liefdevol confronterend zijn.

Vooral bij fysieke klachten is het belangrijk om holistisch te kijken met een mindbody aanpak. Het doel is niet alleen symptoombestrijding, maar juist inzicht krijgen in de oorsprong van de klachten. Stress, burn-out en (chronische) pijnklachten kunnen ontstaan door het negeren van je intuïtie en lichaamssignalen, het constant doorgaan, jezelf wegcijferen en de vele verplichtingen.

Vaak liggen onverwerkte emoties, trauma's, overtuigingen en patronen ten grondslag aan belemmeringen om volledig in onze kracht te staan. Ons lichaam heeft vaak onbewuste afleidingsstrategieën om hiermee om te gaan.

Wil jij de regie over je eigen leven nemen? Eigenlijk liggen alle antwoorden en oplossingen al in jou besloten. Mijn taak is om ze zichtbaar te maken en jou de tools te geven om deze inzichten te verkrijgen. Je mag loslaten wat je niet meer dient, zodat je weer in je eigen kracht kunt staan.

Coaching sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, online, bij jou thuis of buiten. De coaching kan in de vorm van een traject of als losse sessies worden geboekt, afhankelijk van je doelen.

 

Als je al langdurig last hebt van chronische pijnklachten, raad ik een traject aan in plaats van losse consulten. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om echt van punt A naar punt B te komen, zonder steeds van het kastje naar de muur te worden gestuurd en van alles uit te proberen. Een holistisch, allesomvattend programma is in dit geval van essentieel belang.

Gratis Adviesgesprek

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Vraag dan gratis een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je hulp bij nodig hebt en onderzoeken we of mijn diensten aansluiten bij jouw behoeften. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Indien je chronische pijnklachten hebt, ontvang je voor ons adviesgesprek een vragenlijst en de pijntest.

Losse Consulten

Mijn losse consulten duren, afhankelijk van het doel, tussen de 1,5 en 3 uur.

Voorbereiding en Follow-up

Voorafgaand aan de eerste sessie kan het zijn dat je een vragenlijst ontvangt en eventuele (thuis)opdrachten. Op deze manier hebben we voldoende tijd om tijdens een sessie diepgaand te kunnen werken. Na de sessie kan het ook zijn dat je huiswerk krijgt en dat ik tussendoor feedback geef of een follow-up afspraak plan. Dit zal dan vooraf in het adviesgesprek besproken worden.

 

Empowerment Exploration Reset Dag

Liever een hele dag aan jezelf werken? Ervaar een transformatieve dag waarin we samen aan de slag gaan om jouw empowerment te vergroten, nieuwe inzichten te verkrijgen en blokkades te doorbreken. Tijdens deze exclusieve dag krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning om te groeien en te bloeien.

Investeer in jezelf en maak een echte verandering mogelijk met de Empowerment Exploration Reset Dag. Neem vandaag nog contact met mij op om deze unieke ervaring te boeken en de eerste stap te zetten naar een leven vol kracht, vervulling en vrijheid.

 

Weten of ik iets kan betekenen?
Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Onder de andere tabs kan je meer informatie vinden over:

TrajectenOpstellingen | De Pijn Reset Methode | Bedrijfscoaching & Trajecten 

bottom of page