top of page
Coach Nieuwegein, therapeut Nieuwegein, revalidatie traject, holistisch therapeut, pijnbestrijding, pijntest, Carenetics, Pijnvrij, Mindbody Coach, Pijn Reset Behandelaar, pijn reset methode, stressmanagement

Coaching

Coaching

Coaching kan worden ingezet in verschillende situaties:

- Als je vastloopt in het dagelijkse leven.
- Als je vastzit in belemmerende patronen.
- Als onverwerkte en/of onderdrukte emoties je belemmeren.
- Als je klachten ervaart die niet alleen fysiek zijn.
- Als je behoefte hebt aan inzicht en bewustwording.
- Als je je niet lekker in je vel voelt.
- Als je de connectie tussen mind en body wilt verbeteren.

Tijdens de coaching sessies zullen we samen kijken naar waar je tegenaan loopt en waar deze patronen, gedragingen of overtuigingen vandaan komen. Er zijn verschillende mogelijkheden om tot de kern te komen, zoals EFT, emotietherapie, innerlijk kindwerk, NLP, ademwerk, opstellingen en andere coaching technieken.

Je zult actief en kritisch naar jezelf moeten kijken en bereid moeten zijn om oude patronen los te laten en nieuwe wegen te bewandelen om je weer beter te voelen. Ik kijk naar het geheel en naar waar jij staat, om je te helpen vooruit te komen. Ik werk oplossingsgericht en met een positieve blik.

Vooral bij fysieke klachten. is het belangrijk holistisch te kijken een mindbody aanpak. Het doel is niet symptoombestrijding, maar inzicht krijgen in de oorsprong van de klachten. Stress, burn-out en (chronische) pijnklachten kunnen ontstaan door het negeren van je intuïtie en lichaamssignalen, het constant doorgaan, jezelf wegcijferen en de vele verplichtingen. 

Vaak zijn onverwerkte emoties, trauma's, overtuigingen en patronen de oorzaak van belemmeringen om volledig in onze kracht te staan. Ons lichaam heeft vaak onbewuste afleidingsstrategieën om hiermee om te gaan.

Wil jij de regie over je eigen leven nemen?

Heb je doelen maar weet je niet hoe je ze kunt bereiken?

Loop je tegen onbewuste patronen aan?

Heb je fysieke klachten die maar niet verdwijnen?

Eigenlijk liggen alle antwoorden en oplossingen al in jou besloten. Mijn taak is om ze zichtbaar te maken en jou de tools te geven om deze inzichten te verkrijgen, zodat je weer in je eigen kracht kunt staan.

Coaching sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, online, bij jou thuis of buiten. De coaching kan in de vorm van een traject of als losse sessies worden geboekt, afhankelijk van je doelen.

Als je al langdurig last hebt van chronische pijnklachten, dan raad ik een traject aan. Gun jezelf de mogelijkheid om van punt A naar punt B te komen, zonder steeds van het kastje naar de muur te worden gestuurd en van alles uit te proberen. Kies voor een allesomvattend programma!

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen, kun je gratis een adviesgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je hulp bij nodig hebt en onderzoeken we of ik jou kan helpen.

Mijn consulten duren, afhankelijk van het doel, tussen de 1,5 en 2,5 uur.

Voorafgaand aan de eerste sessie wil ik al dingen weten en krijg je een vragenlijst en eventueel (thuis) opdrachten. Op deze manier hebben we voldoende tijd om tijdens een sessie echt diepgaand te kunnen werken. Ook na de sessie kan het zijn dat je huiswerk mee krijgt en ik je tussendoor feedback geef of een follow-up afspraak in plan. 

Voorafgaand aan de sessies kijken we samen even of één sessie voldoende is of dat er meerdere sessies nodig zijn. Geheel afhankelijk van jouw (hulp) vraag.

Weten of ik iets kan betekenen?
Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Onder de andere tabs kan je meer informatie vinden over:

TrajectenOpstellingen | De Pijn Reset Methode | Bedrijfscoaching & Trajecten 

bottom of page